Wyłączanie protokołów sieciowych (opcjonalne)

Wyłączanie protokołów sieciowych (opcjonalne)


Według standardowego ustawienia fabrycznego, wszystkie obsługiwane protokoły sieciowe są włączone. Wyłączenie nieużywanych protokołów daje następujące korzyści:

●
Zmniejsza generowany przez urządzenie ruch w sieci.
●
Zapobiega używaniu urządzenia przez nieupoważnionych użytkowników.
●
Na stronie konfiguracji przedstawiane są tylko istotne informacje
●
Umożliwia wyświetlanie na panelu sterowania urządzenia komunikatów i ostrzeżeń o błędach specyficznych dla danego protokołu.

Sekcja ta zawiera informacje na następujące tematy:

HP Laserjet P4010 P4510 Wyłączanie protokołów sieciowych (opcjonalne)